Bărbat împuşcat în Bulzeşti la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat din greşeală la o partidă de vânătoare desfăşurată, vineri, pe fondul de la Bulzeşti, judeţul Hunedoara.

„În jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizaţi despre faptul că, pe fondul de vânătoare nr. 2 Bulzeşti, un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat accidental în zona abdomenului, în cursul unei partide de vânătoare. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din primele verificări, au stabilit că partida de vânătoare în grup restrâns, la mistreţ, a avut loc în condiţii legale, atât victima, cât şi presupusul autor, un bărbat de 59 de ani, fiind membri vânători şi posesori legali de armă. În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanţele concrete ale producerii incidentului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Echipajul de prim ajutor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, care s-a deplasat la faţa locului, a stabilizat victima, care prezenta o plagă în partea dreaptă a regiunii abdominale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *