Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au ÎMPĂCAT! UPDATE: ŞTIREA NU SE CONFIRMĂ!

Carmen de la Săciua a divorţat în urmă cu câteva luni de Culiţă Sterp, cel alături de care a trăit o poveste de iubire.

Deşi cei doi sunt divortati şi fiecare avea viaţa lui, înca îşi onorau toate contractele unde erau nevoiţi să apară împreună, acum cei doi se pare că au revenit la sentimente mai bune şi s-au împăcat, aceştia anunţând că îşi vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp vor fi împreună de Crăciun, mai exact pe 26 decembrie, atunci când vor cânta amândoi în cadrul unui eveniment care are loc în Brad.

UPDATE:

„Steaua Apusenilor” Carmen de la Sălciua confirmă despărţirea de Culiţă Sterp: E un capitol încheiat! Atunci când plec o fac pentru totdeauna!

Într-un interviu pentru heynews.ro artista dezvoltă situaţia în care se află, precizând că acum este o femeie liberă: „Nu am divorţat pentru că sunt o gramadă de proceduri, nu ţine de mine treaba asta, eu mă consider o femeie liberă din momentul în care am fost pusă în faţa unor situaţii peste care nu puteam să trec! Nu e vina mea că toate procedurile astea durează… probabil aşa sunt toţi cei care trec prin aşa ceva! Dar curând vom avea şi actul oficial al separarii noastre! (…) Sunt pusă la zid doar pentru faptul că am ales să am demnitatea să plec dintr-o casnicie în care niciunul nu eram bine. Mă dor vorbele unor oameni care nu cunosc situaţia, oamenii nu te iartă dacă îndrăzneşti să visezi la fericire sau mai rău să fii fericit!”.

Întrebată dacă mai ţine legătura cu fostul soţ, Culiţă Sterp, artista a confirmat că ruptura dintre cei doi este totală: „Nu! E un capitol încheiat! Atunci când plec o fac pentru totdeauna!”

Loading

1 thought on “Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au ÎMPĂCAT! UPDATE: ŞTIREA NU SE CONFIRMĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *