Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ministrul Apelor a alocat sume pentru lucrări necesare în zona Brad pentru preîntâmpinarea unor inundații și/sau viituri

Ministrul Apelor a alocat sume pentru lucrări necesare în zona Brad, pentru preîntâmpinarea unor inundații și/sau viituri, a anunțat primarul Bradului, Florin Cazacu.

„Astazi 29 martie 2019, a avut loc o intalnire de lucru cu reprezentanti ai Ministerului Apelor si Padurilor, Prefecturii Hunedoara, Consiliul Judetean Hunedoara. Echipa de lucru a fost condusa de ministrul apelor si padurilor Ioan Denes și domnul deputat Laurentiu Nistor.

Cu acest prilej s-a analizat, in teren, solicitarea Primariei Municipiului Brad cu privire la necesitatea executarii urgente a unor lucrari de recalibrare si consolidare maluri la Valea Bradului.

Totodata impreuna cu reprezentantii Apelor Romane s-au discutat unele aspecte legate de finalizarea lucrarilor la Cartierul Poienita 2 din municipiul Brad unde sunt stramutate persoanele afectate de lucrarile de la Acumularea Mihaileni.

Reprezentantii ministerului au prevazut in bugetul acestui an sume in vederea executarii acestor lucrari strict necesare pentru preintampinarea unor inundatii si protejarea populatiei in cazul unor viituri” a anunțat pe o rețea de socializare edilul Bradului.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *