Administraţie

Semnal de alarmă tras de deputatul Horia Nasra în cazul reabilitării drumului Transursoaia, DN 1R!

Deputatul Horia Nasra l-a interpelat pe ministrul transporturilor și în scris și verbal în chestiunea reabilitării DN 1R, în special în zona Mătișești – Albac.

„Transursoaia, DN 1R, este cel mai frumos drum din Munții Apuseni, drum care face legătura între Huedin – Belis – Horea – Albac și care este în completarea DN75 care tranzitează Țara de Piatră, de la răsărit la apus.

Importanța rutieră, economică și turistică a drumului este evidentă, însă pentru șoferi este un adevărat coșmar să parcurgă tronsonul Mătișești – Albac, drumul fiind ciuruit de găuri din metru în metru.

Având în vedere starea carosabilului i-am solicitat în scris Ministrului Transporturilor, domnului Răzvan Cuc, reabilitarea respectivului tronson de URGENȚĂ (http://www.cdep.ro/interpel/2019/i7739A.pdf) și să-mi răspundă care este calendarul reabilitării. Alături de colegul meu, dl. deputat Cornel Itu, i-am solicitat și verbal în cursul zilei de ieri!

De asemenea, am atras atenția și asupra stării degradabile în care se află DN 75, în special tronsonul din județul Cluj.

În continuare, vom urmări când și cum se va reabilita acest drum național!” a anunțat pe o rețea de socializare deputatul social-democrat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare știri

To Top