Scandal în primăria Beliș:  Secretarul primăriei Beliș, Violeta Trifu, a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autorităților, acuzând că primarul Viorel Matiș ar fi intrat peste ea în birou, ar fi strâns-o de gât și ar fi amenințat-o cu moartea.

„În jurul orei 09.00, am fost sesizați cu privire la o posibilă agresiune în incinta instituții publice din Beliș. O femeie, în vârstă de 51 de ani, din Beliș, angajată a instituției, a sesizat faptul că, în urma unor neînțelegeri, a fost agresată de către un bărbat. Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru verificarea aspectelor sesizate și luarea măsurilor legale. Aceștia s-au sesizat cu privire la comiterea infracțiunii de purtare abuzivă, faptă prevăzută de Codul penal.

De asemenea, persoana  vătămată a depus plângere. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul”, au declarat cei de la IPJ Cluj.

Primarul  nu recunoaște fapta și consideră că a fost doar o ceartă. Conform unor surse din cadrul primăriei, relația dintre cei doi s-a deteriorat considerabil în ultimii doi ani.