Eveniment

Poliția locală din Brad a salvat un bărbat blocat în albia Crișului Alb

Poliția locală din Brad a salvat un bărbat blocat în albia Crișului Alb. Anunțul a fost făcut de edilul orașului, Florin Cazacu, în această seară.

„O echipa a Politiei Locale Brad din subordinea Consiliului Local al Municipiului Brad a reușit să găsească o persoana dispărută de peste 12 ore de la domiciliu.  Persoana dispărută,cunoscută cu probleme de sănătate, a fost găsită în albia Crisului Alb unde era căzută de peste 12 ore.

Persoana a fost căutată de către familie si voluntari dar avand in vedere vremea nefavorabilă și venirea nopții căutările au fost intrerupte. Echipa Politiei Locale formată din Cristian Barna si Alexandru Todor au continuat cautarile și au reusit sa o găsească. Persoana se afla in viata imobilizata in albia Crisului Alb . A fost transportată la Compartimentul Primiri Urgențe de la Spitalul Brad unde a primit îngrijiri medicale ulterior fiind transportată la domiciliu. Mulțumiri și felicitari echipei Politiei Locale Brad pentru efortul depus” a anunțat Cazacu pe o rețea de socializare.

1 Comment

1 Comment

  1. Cristian Popa

    iunie 28, 2019 at 10:28 am

    O femeie au salvat🤣🤣🤣

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai populare știri

To Top