Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Două fetiţe din Mănăstireni au fost violate de concubinul mamei!

Un clujean a sunat la 112 vineri seara, după ce a aflat  de la fetițe sale că au fost violate de către noul concubin al mamei, un bărbat în vârstă de 35, domiciliat în Deva.

„La data de 2.08. a.c., polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați cu privire la o agresiune sexuală.  În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanti DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că barbatul în vârsta de 35 de ani ar fi intreţinut raporturi sexuale cu două minore – fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să intretină relaţii sexuale si cu sora concubinei sale, o minora in vârstă de 12 ani.  Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală”, au anunţat cei de la IPJ Cluj.

Magistrații Judecătoriei Huedin au aprobat mandatul de arestare preventiva, emis de procuror pe numele bărbatului din Deva: „În baza art. 226 alin. 1 NCPP rap. la art. 202 alin. 1 şi alin. 3, art. 223 alin. 2 NCPP admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin şi, în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului R.M., cercetat pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, faptă prev. de art. 218 alin. 1 şi 3 lit. a şi c NCP, agresiune sexuală în formă continuată, faptă prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. a şi c NCP cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP şi tentativă la viol în formă continuată, faptă prev. de art. 32 alin. 1 NCP rap. la art. 218 alin. 1 şi 3 lit. c NCP, cu aplic. art. 35 alin. 1 NCP, totul cu aplic. art. 38 alin. 1 NCP, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 03.08.2019 şi până la data de 01.09.2019, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. 3 NCPP, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *