Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Întâlnire de taină la Buceș după ce s-au certat ca interlopii!

În ultimele zile, mai multe publicații locale și naționale au prezentat scandalul dintre PSDiștii din Cluj, care în prim-plan i-a avut pe directorul DSV, Ioan Oleleu și deputatul moților, Horia Nasra.

Conform presei locale, fosta conducere a PSD Cluj s-a obișnuit să facă „întâlniri la crâșmă, foștii lideri organizând beții crunte”. Așa s-a întâmplat și de curând, când la un hotel din Cluj, Ioan Oleleu, PSD-ist de renume și șeful Direcției Sanitar Veterinare din Cluj, l-a sunat pe consilierul județean Vladimir Mătușan, căruia i-a adresat o serie de înjurături și amenințări cu moartea: Bă, îți arăt eu ție p… ce ești, te omor și te îngrop în vârf de munte!”.

La rându-i, deputatul Horia Nasra, l-a sunat pe unul dintre prietenii șefului DGASPC Cluj și i-a transmis o serie de injurii

Surse din apropierea deputatului, spun, că a doua seară, a participat la o întâlnire de taină la o cabană din Buceș. Acesta a fost văzut cu o serie de interlopi din anturajul celebrului Nicu Gheară. Interesantă ipostază, în condițiile în care tânărul deputat s-a ferit până acum de astfel de socializări.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *