USR a pregătit asaltul pentru Apuseni: Candidaţi cu şanse reale în Câmpeni şi Zlatna! Cine sunt aceştia?

Săptămâna trecută adunările generale ale filialelor USR din Câmpeni și Zlatna, și-au desemnat candidații la primărie, USR pregătind asaltul pentru Apuseni, pentru localele din 2020.

Sorin Nicolae Trif – La Câmpeni a fost furat inclusiv respectul

Sorin Nicolae Trif nu a mai făcut politică niciodată. „România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte” este motto-ul care l-a motivat să adere la USR. De profesie inginer IT și cu o vastă experiență în domeniul financiar – bancar, Sorin Nicolae Trif vrea să readucă în Câmpeni respectul.

„În Câmpeni, puținii locuitori care au mai rămas au parte de o administrație lipsită de respect, care îi tratează cu aroganță. Vreau ca cetățenii acestor locuri, uitate de lume, dar plătitori de taxe și impozite, să fie tratați cu respect de către administrație. Prioritățile mele sunt infrastructura și accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea orașului. Moții trebuie să redevină mândrii de țara lor!” a declarat Sorin Nicolae Trif.

Cristian Câmpean: Zlatna are nevoie de tineri! 

La Zlatna, Adunarea Generală a filialei USR l-a desemnat candidat la Primărie pe Cristian Cîmpean. În vârstă de doar 29 de ani, crescut în satul Valea Mică, cu studii în marketing și cu o vastă experiență în vânzări , Cristian Câmpean va promova politici centrate pe tineret.

„Zlatna are nevoie de tineri! Vreau să fiu un exemplu pentru generația mea și invit toți tinerii să creadă în oportunitățile de dezvoltare a Zlatnei. Suntem mulțumiți că infrastructura stradală și rețeaua de utilități s-au extins și în satele aparținătoare, dar din păcate, tinerii tot pleacă din Zlatna.

Îmi doresc realizarea unor parteneriate cu agenți economici pentru implementarea învățământului dual și la Zlatna. Din păcate, marea parte a oamenilor activi din zonă, și care fac naveta la Alba Iulia, sunt muncitori necalificați. Dacă tot nu reușim să atragem investiții în zonă, măcar cei care vor face naveta să fie calificați. Pe lângă asta, Zlatna poate să redevină tânără creând facilitați pentru tinerele familii, iar spațiile locative din oraș trebuie susținute pentru reabilitarea termică”, crede Cristian Cîmpean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *