Fabius Kiszely, la final de mandat. Viața de după Prefectură

Zilele lui Fabius Kiszely la cârma Prefecturii Hunedoara sunt numărate, liberalul Vasilică Potecă pregătindu-se să preia poziția brădeanului. Practic după eliberarea din funcție, municipiul Brad pierde a doua funcție grea, după cea din fostul Guvern PSD, a ministrului Natalia Intotero.

Cu siguranță că pentru Fabius Kiszely, etapa de la Prefectură este un început pentru o carieră politică cel puțin interesantă în Hunedoara, având în vedere că a fost aproape de mulți primari ai PSD și a avut un comportament decent, nefiind implicat în scandaluri.

Cu relații bune în fiefurile PSD, în Valea Jiului zonă a puternicilor frați Resmeriță, care controlează politic PSD în Valea Jiului și cu sprijinul a încă trei primari de municipii, Fabius Kiszely poate fi o variantă de candidat la Consiliul Județean Hunedoara, expertiza profesională și cea educațională recomandându-l, actualul președinte, Mircea Bobora, având o prestație care nu a mulțumit greii PSD Hunedoara. Rămâne să vedem dacă Kiszely va avea și suportul deputatului Laurențiu Nistor, președintele filialei hunedorene.

Fabius Kiszely a fost în trecut director general adjunct la societatea Apa Prod, consilier local la Brad, secretar al organizației PSD Hunedoara și subprefect al județului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *