FOTO: Se lucrează în ritm alert pe şantierul conductei de gaz metan Mintia-Brad

Primarul municipiului Brad, Florin Cazacu, urmăreşte cu atenţie lucrările de pe şantierul conductei de gaz metan Mintia-Brad şi a dat publicităţii câteva poze cu sudorii care muncesc şi la început de decembrie pentru a finaliza proiectul cât mai curând.

“Astăzi am văzut o desfăşurare de forţă de muncă impresionantă pe şantierul conductei de gaz metan Mintia-Brad.

Peste 20 de sudori pot fi văzuţi de o mai lungă perioadă de timp, pe şantierul conductei Mintia-Brad, în zona Vălişoara Stoeneasa ritmul de lucru fiind foarte susţinut. O altă echipă de constructori îşi desfasoară activitatea intens în zona Brad.

Constructorii speră ca vremea favorabilă să permită desfăşurarea lucrărilor fără probleme şi mai ales speră să nu întâmpine probleme din partea unor proprietari de terenuri afectaţi de lucrări. În acest ritm, în cursul anului viitor lucrările la aducţiune ar putea fi finalizate. În această perioadă se lucrează la proiectul pentru distribuţie şi branşamente.

Proiectul de înfiinţare a distribuţiei a primit finanţare în baza unui contract de finanţare semnat recent de Primăria Municipiului Brad prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii în valoare de 18 milioane lei. Acest proiect este unul dintre cele mai importante proiecte derulate în zona Brad în ultimii 30 de ani, finalizarea acestuia fiind o necesitate pentru dezvoltarea durabilă a întregii zone Brad” a anunţat Florin Cazacu pe o reţea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *