Verde la transparență! USR Aleșd a solicitat Primăriei Aleșd informații cu privire la toaletările și tăierile de arbori din 2020

USR Aleșd nu doarme și în urmă cu câteva zile a solicitat Primăriei Aleșd informații cu privire la toaletările și tăierile de arbori din 2020.

„USR Aleșd a solicitat ieri, 10.03.2020, Primăriei Aleșd informații cu privire la toaletările și tăierile de arbori ce persistă la noi în oraș de câteva săptămâni.

Suntem cu toții îndreptățiți să știm cât costă, cât au costat în anii trecuți aceste campanii de toaletare dar și cine sunt specialiștii “grădinari” invocați în spațiul public de domnul primar Todoca.

Comunicarea deficitară și lipsa de transparență în luarea deciziilor sunt practici care trebuie să devină istorie în Primăria Aleșd. În pofida faptului că întâlnim aceeași aversiune față de spațiile verzi și în Oradea, sperăm că Primăria Aleșd își va schimba atitudinea. Toate discuțiile apărute în mediul online sunt justificate, ne dorm un oraș cu o conducere care sa decidă în interesul cetățenilor.

Acestea fiind zise, președintele USR Aleșd, Sebastian Bradea, va solicita Primăriei o listă cu toate spațiile disponibile pentru plantări din oraș, iar împreună cu societatea civilă aleșdeană și voluntarii care ne-au cerut să facem asta, vom demara campania “1000 de arbori pentru Aleșd“. Arborii vor fi cumpărați și plantați de către voluntari. Vă așteptăm să contribuim împreună la înverzirea Aleșdului!” au anunțat cei de la USR Aleșd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *