Primăria Huedin: Vârstnicii peste 65 de ani pot beneficia, la cerere, de sprijin pentru aprovizionarea cu produse alimentare!

Oficialii primăriei Huedin au anunțat astăzi că vârstnicii peste 65 de ani pot beneficia, la cerere, de sprijin pentru aprovizionarea cu produse alimentare.

„În conformitate cu prevederile art.8, alin.l, din Ordonanţa Militară nr. 2/21.03.2020, art.2, 3, 4 din Ordonanţa Militară nr. 3/24.03.2020 a Ministerului Afacerilor Interne, persoanele în vârstă de peste 65 ani fără susţinători sau altă formă de ajutor, pot beneficia, la cerere, de sprijin pentru asigurarea serviciilor de aprovizionare cu produse alimentare sau de strictă necesitate, inclusiv medicamente, în situaţia în care nu îşi pot rezolva această problemă prin alţi membri ai familiei, vecini sau alte persoane apropiate.

Pentru astfel de situaţii, persoanele în cauză pot apela pentru ajutor la numărul de telefon 0264 – 351548, unde vor lasa datele de contact, respectiv nume, prenume, adresa şi număr de telefon” anunță oficiali ai primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *