Cristian Albu (PNL Abrud): Front comun în Consiliul Local, pentru interesul abrudenilor

Cristian Albu, candidatul pentru funcția de Primar al Orașului Abrud, din partea PNL, a lăsat deoparte competiția politică și alături de colegii săi liberali din Consiliul Local Abrud, în această criză medicală, face front comun pentru interesul sanitar al abrudenilor.

Astfel, în această săptămână, Consiliul Local al oraşului Abrud a hotărât modificarea propunerii iniţiale de buget pentru anul 2020, redirecţionând suma de 752.000 lei (peste 7,5 miliarde lei vechi) prevăzută iniţial la două categorii, funcţionare şi investiţii.

„În contextul actual, în care sănătatea şi siguranţa cetăţenilor reprezintă prioritate de rang zero, iniţiativa comună a PNL, PMP, UNPR, ALDE şi a unui consilier local independent a fost votată în unaimitate de toţi consilierii locali. Astfel, suma de 752.000 lei a fost redirecţionată către contul de ordine publică şi siguranţă naţională, la dispoziţia Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a fi folosită la: combustibil pentru forţele de poliţie, dezinfectări în oraşul Abrud, inclusiv la şcoli şi la spital, achiziţia de materiale de protecţie, acordarea de ajutor persoanelor vulnerabile care se află la domiciliu.

Trebuie precizat că această schimbare nu pune în dificultate funcţionarea aparatului Primăriei Abrud.

Partidul Naţional Liberal apreciază solidaritatea şi mulţumeşte consilierilor locali Marin Ştefan, Ioan Nemeş, Daniel Sicoe, Claudiu Burde şi Marton-Lorand Kopenetz, dar şi întregului Consiliu Local al oraşului Abrud pentru implicare, responsabilitate şi pentru că a înţeles să pună interesul pentru cetăţeni mai presus de mizele politice vremelnice” a anunțat Cristian Albu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *