Raul Florin Matei (USR): Mi se pare grav și iresponsabil să afirmi că la nivel de spital din Brad suntem pregătiți

Președintele USR Brad și candidat la primăria Brad, la localele din acest an, a declarat în această seară că afirmațiile conform cărora spitalul din Brad este pregătit pentru pandemia de coronavirus sunt „grave și iresponsabile”.

„S-ar spune că după scenariul ,, Colectiv ” în care ministrul Sănătății de la acea vreme, Nicolaie Bănicioiu, declara în mod senin și oficial că situația e sub control și că nu au nevoie de ajutor, de nimic, timp în care victimele mureau pe capete și mare parte dintre ele nu din cauza arsurilor, am învățat ceva. Greșit !

Se pare că nu am învățat nimic. Mi se pare grav și iresponsabil să afirmi că la nivel de spital din Brad suntem pregătiți, secția de infecțioase e pregătită pentru acest fenomen de coronavirus, acolo unde state cu economii și sisteme de sănătate net superioare României … Bradului au eșuat.

Nu, dragi oficiali, nu suntem pregătiți pentru așa ceva, cu atât mai mult clădirea de secol XX a spitalului din Brad. Cu toată dăruirea și implicarea factorului medical.

Lipsurile le știm cu toții : administrație locală, manageri, personal medical și auxiliar, pacienți. Să ne ferească Dumnezeu să ne demonstrăm putința în acest scenariu” a anunțat liderul USR Brad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *