Florin Cazacu: Termenul de finalizare al cinematografului din Brad este în luna iulie!

Primarul Bradului, Florin Cazacu, și echipa din primărie, nu au dormit în perioada stării de urgență! S-a lucrat la mai multe obiective edilitare: la cinematograful din Brad, lucrări la punctul de informare turistică și binențeles o etapă importantă în marele proiect legat de aducțiune de gaz metan.

„În ultima perioadă toată proiectele edilitare, chiar dacă a fost stare de urgență și au fost niște limitări care au restrâns activitatea economică, au fost desfășurate unele activități foarte importante în municipiul nostru în plan edilitar.

Chiar zilele trecute, alaltăieri, s-a mai derulat o etapă importantă în marele proiect legat de aducțiune de gaz metan, de asemenea s-au continuat lucrările la cinematograful din Brad, avem un termen de finalizare undeva la mijlocul lunii iulie, este partea de construcție și este partea de dotări, o parte din echipamente se aduc din străinătate, o parte din Italia, o parte din China, știți că au existat probleme cu importurile. De asemenea, s-au continuat unele lucrări la punctul de informare turistică, este vorba de clădirea vizavi de cinematograf, o clădire care va fi reabilitată în totalitate și vom reda comunității una dintre cele mai frumoase zone ale orașului nostru, bibliotecă, va fi un punct muzeal, cinematograf, Casa de Cultură, muzeu, strada Independenței va fi un ansamblu arhitectural care este deja un monument istoric” a anunțat Florin Cazacu.

1 thought on “Florin Cazacu: Termenul de finalizare al cinematografului din Brad este în luna iulie!

  1. Ooo !!!ce bine cu cinematograful ,se mai angajează niște “cunoștințe , se mai plătesc niște concedii prin Brazilia !!!dar partea cea mai buna poate veni de la faptul ca pot rula ceva filme in care spectatorii sa poată vedea măcar in filme bunăstarea altora !!!uraaa !!!uraaaa … uraaa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *