Florin Roman: Vali Gog a fost făcut “vedeta” de răutatea primarului din Cîmpeni

 1 vizualizări

Câteodată deputatul Florin Roman are dreptate. Nu ştim şi dacă în acest caz dar este interesantă abordarea lui Roman: Vali Gog a fost făcut “vedeta” de răutatea primarului din Cîmpeni.

“Haideți sa va spun ceva frumos: povestea “chelnerului” pus director la spitalul Cîmpeni, sau cum sa îți bati joc de imaginea unui om, fără o minima legătura cu realitatea!

Vali Gog a fost făcut “vedeta” de răutatea primarului din Cîmpeni, cu care “chelnerul” a fost coleg de masterat! Pai dacă urmam logica, dacă Gog a fost “chelner” și Andres a fost chelner, ca doar au fost colegi de scoala!

Vali Gog nu a fost niciodată chelner, este economist și a lucrat in finanțe și apoi in privat! Un bun administrator! Și dacă ar fi lucrat chelner ar fi fost vreo rusine? Întreb și eu, pe deontologii care au tăbărât asupra unui om cu o rautate și o sălbăticie rar întâlnită! A furat? A dat in cap?

Nimeni nu discuta de faptul ca primaria nu susține financiar spitalul, ca nu exista dotarea necesară, ca PSD a angajat oameni pe baza de carnet de partid, ca acolo sunt multe lucruri in neregula! Ca directorul pus de primar ar fi trecut in secunda 2 la PNL dacă l-am fi sprijinit pentru o funcție de conducere la CupruMin! L-am refuzat și așa a fost recuperat de primarul PSD! Au schimbat directorii ca apa de la flori!

Am spus toate aceste lucruri total adevărate, pentru ca acest om a fost pur și simplu pulverizat: va rămâne ca și “chelnerul” toată viața!

Eu știu cum e sa fi atacat, calomniat, sa ți se inventeze lucruri.
Pentru ca ma lupt cu ciuma roșie și nu fac un pas înapoi! Niciodată! Dar m-am învățat și îmi duc crucea! Dar cu omul asta ce aveți mai nenorociților…?”
a scris Florin Roman pe o reţea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *