Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Motoarele turate în Gilău, după Vele și Gelu Topan a început pre-campania!

Gelu Topan este considerat de mulți locuitori ai Gilăului ca fiind o alternativă proaspătă la primăria Gilău, față de administrația Sfârlea. Planul lui Topan a fost dejucat de PSD prin aruncarea în luptă a candidatului Vele, care alături de voturile pe care familia Sfârlea încă le mai are, poate să-i strice calculele lui Topan și ale lui Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj fiind unul dintre principalii susținători ai lui Topan.

Însă și Vele are o problemă: candidatul Pro România, Cristian Miron, care va lua din voturile celor de stânga, să nu uităm, în comuna în care fostul ministru de interne, influentul Ioan Rus, are o proprietate.

Până la testul electoral, Topan, harnic de fire, se mișcă și se pune la dispoziția oamenilor. În această seară, Topan a anunțat gilăuanii că va continua dialogul cu aceștia: „Împreună cu echipa PNL Gilău am continuat campania de strângere de semnături fiind din nou surprinşi, în mod plăcut, de deschiderea și receptivitatea locuitorilor comunei Gilău!

Chiar dacă am întâlnit și susținători ai altor partide aceștia ne-au ascultat considerând că proiectele noastre sunt foarte importante pentru Gilău. Implicarea şi devotamentul echipei în această campanie dau deja roade, dovadă fiind modul în care oamenii ne întâmpină, dornici atât să ne asculte, cât și să le fie ascultate dorințele și păsurile!

Vom continua în perioada următoare să discutăm cu cât mai mulţi dintre dumneavoastră în vederea dezvoltării împreună a proiectelor pentru Schimbarea în bine a Gilăului”.

Loading

1 thought on “Motoarele turate în Gilău, după Vele și Gelu Topan a început pre-campania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *