Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Cristian Dan Pasca: Am inițiat planul economic și social „ACASĂ LA CÂMPENI”

Zilele trecute, Cristian Dan Pasca, a lansat „ACASĂ LA CÂMPENI”, un Plan pentru dezvoltarea orașului și a satelor aparținătoare, plan prin care se urmărește ca „fiecare cetățean să-și regăsească opinia și speranțele de viitor”.

În prologul planului, Pasca a adresat și o scrisoare câmpănarilor pe care v-o redăm:

„Împreună cu o echipă numeroasă de câmpănari am inițiat Planul economic și social numit „ACASĂ LA CÂMPENI”. Avem alături câmpănari de toate vârstele, de profesii diferite, din oraș, din țară și din străinătate. Avem alături lideri ai societății civile. Discutăm zilnic cu cetățeni din Câmpeni pentru a le afla părerea. Ținem cont de toate opiniile. Avem întâlniri cu primari renumiți care au dezvoltat spectaculos localitățile pe care le administrează și folosim experiența și sfaturile lor. Nu trebuie să reinventăm roata, trebuie doar să aplicăm și la Câmpeni modele de dezvoltare și de administrație precum la Zlatna, Blaj, Alba Iulia sau Oradea.

ACASĂ LA CÂMPENI” este un Plan pentru dezvoltarea orașului și a satelor aparținătoare, plan în care dorim ca fiecare cetățean să-și regăsească opinia și speranțele de viitor. Un plan axat pe proiecte imediate pentru perioada 2020-2024. Proiecte care  trebuie începute urgent, imediat după alegerile locale. Pentru orice om responsabil și bine informat este clar că dacă nu facem ce trebuie acum, peste alți 4 ani va fi prea târziu, pentru că NU vom mai avea nici cu ce (se vor închide majoritatea robinetelor la fondurile bugetare și de finanțare europeană) și nici cu cine (oamenii de bine se vor îndepărta dezamăgiți și resemnați de viața publică). Prin urmare, ori punem în practică acum Planul „ACASĂ LA CÂMPENI”, ori niciodată.

Ne dorim un CÂMPENI bine administrat, cu oameni uniți și cu încredere în viitor. Un oraș frumos cu locuri de muncă. Un oraș în care cei plecați să se întoarcă cu drag. Un oraș CAPITALĂ istorică, geografică, economică, culturală și turistică a Țării Moților, NU capitală a incompetenței, grandomaniei, cârpelilor și minciunilor electorale.

ACASĂ LA CÂMPENI”este mai mult decât titlul unui Plan de dezvoltare! Este stare de spirit, este chemare, este deșteptare, este luptă pentru viitor, este speranță!

Cu multă speranță și încredere, vă invit pe toți câmpănarii, de acasă și de pretutindeni, indiferent de ocupație sau de simpatii politice, dacă iubiți orașul CÂMPENI: AJUTAȚI-NE SĂ REALIZĂM PLANUL DE DEZVOLTARE „ACASĂ LA CÂMPENI”Acum este momentul! Acum se poate! își prezintă proiectul, Pașca.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *