Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Lemn transportat ilegal şi confiscat de poliţiştii din Abrud şi Bucium

arhivă

articol publicat în martie 21, 2020

Poliţiştii din Abrud şi Bucium au confiscat 18 metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic. Un bărbat din Maramureş transporta, cu un camion, lemn pentru care nu deţinea acte corespunzătoare.

Potrivit IPJ Alba, joi, 29 noiembrie, în jurul orei 18.00, poliţiştii din Abrud, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Bucium pentru combaterea transporturilor ilegale de material lemnos, au oprit pentru control un camion încărcat cu lemn, ce era condus de un bărbat de 43 de ani, din judeţul Maramureş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele consemnate în documentele de însoţire ale materialului lemnos nu corespundeau cu realitatea în ceea ce priveşte specia de lemn transportată precum şi faptul că materialul lemnos nu purta marca specifică.

Poliţişti au luat măsura confiscării cantităţii de 18 metri cubi material lemnos, iar faţă de şoferul camionului au luat măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *