Ziua Internaţională Anticorupţie a fost marcată în Abrud şi Cîmpeni!

articol publicat în martie 21, 2020

Vineri, 07 decembrie 2018, Direcţia Generală Anticorupţie prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba, cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia Oraşului Cîmpeni, a fost desfășurată în Cîmpeni și Abrud o activitate de prevenire a corupţiei pentru cetăţeni, prin distribuirea unor materiale cu caracter informativ-preventiv. Această activitate a avut drept scop conştientizarea cetățenilor cu privire la riscurile pe care le comportă săvârşirea unor fapte de corupţie.

“În acelaşi timp, se doreşte responsabilizarea cetăţenilor şi funcţionarilor publici, în sensul de a lua atitudine şi de a sesiza Direcţia Generală Anticorupţie de fiecare dată când iau cunoştinţă despre implicarea unui funcţionar M.A.I. ori funcţionar public în fapte de corupţie.

În vederea realizării unei comunicări eficiente între lucrătorii instituţiei noastre şi cetăţenii care doresc să sesizeze aspecte legate de comiterea unor fapte de corupţie de personalul Ministerului Afacerilor Interne, a fost pusă la dispoziţie, cu acces gratuit pentru toate reţelele de telefonie fixă ori mobilă, Call-Center Anticorupţie – 0800.806.806. Pot fi sesizate faptele de corupţie și la numărul de telefon 0258/806161/interior 20229, aparţinând Serviciului Judeţean Anticorupţie Alba, la adresa de e-mail alba.dga@mai.gov.ro sau la sediul S.J.A. Alba din municipiul Alba Iulia, str. Piaţa Ion I.C. Brătianu nr. 4, în cadrul programelor de audiență” arată cei din Direcţia Generală Anticorupţie prin Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba.

 214 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *