Elevii Colegiului Avram Iancu din Brad organizează un Bal Caritabil de Crăciun

articol publicat în martie 21, 2020

Elevii Colegiului Avram Iancu din Brad organizează un Bal Caritabil de Crăciun.

“Elevii Liceului Teoretic ,,Avram Iancu” Brad aspiră să aducă emoțiile sublime specifice sărbătorilor de iarnă și în casele familiilor brădene nevoiașe, prin urmare vă invită cu entuziasm la Balul Caritabil de Crăciun – edița 2018. În cadrul evenimentului, într-o atmosferă de poveste asigurată de spectacolul tematic, va fi organizată o expoziție cu vânzare de obiecte decorative create cu pricepere de mâinile celor antrenați de spiritul de ajutorare, care reprezintă, în esență, semnificația acestei perioade. Sperăm că ne veți fi alături, cu scopul de a face posibilă apropierea sufletească între oameni prilejuită de Nașterea Domnului” arată liceenii într-o postare pe o reţea de socializare.

Aceştia au mai anunţat că cei care doresc să facă donații în bani, alimente sau haine, îi pot contacta telefonic la numărul 0733673143 – Vesea Bogdan – Președintele Consiliului Școlar al Elevilor din cadrul Liceului Teoretic “Avram Iancu” Brad.

Colegiul Național „Avram Iancu” din Brad a fost fondat în anul 1869, ca gimnaziu, sub conducerea protopopului Moise Lazăr. Din 1920 își desfășoară activitatea într-o clădire nouă, monument istoric. În decursul ultimilor 20 de ani, instituţia de învăţământ a oferit universităţilor din România şi chiar celor din străintate absolvenţi eminenţi. În prezent, chiar dacă echipa profesorală (cu câteva excepţii) nu se mai ridică la nivelul anilor trecuţi, instituţia a rămas una fanion pentru întreaga zonă.

 314 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *