Prefectul Clujului, Ioan Aurel Cherecheş anunţă: Viitorii şoferi vor putea susţine proba practică de traseu și în Huedin!

articol publicat în martie 21, 2020

Prefectura Cluj informează publicul asupra faptului că, începând cu luna ianuarie 2019, candidații la examenul de obținere a permisului de conducere vor putea susține proba practică de traseu și în orașul Huedin.

“Instituția Prefectului – Județul Cluj informează publicul asupra faptului că, începând cu luna ianuarie 2019, candidații la examenul de obținere a permisului de conducere vor putea susține proba practică de traseu și în orașul Huedin.

Precizăm că, în prezent, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor organizează examenele aferente probei practice de traseu în municipiile Cluj-Napoca, Turda și Dej” a precizat Prefectul Clujului, Ioan Aurel Cherecheş.

Mâine, primarul Huedinului, va da verde la sistemul de semafoare, necesar examenului de şofer. La eveniment, Mircea Moroşan a invitat conducerea PNL Cluj, încercând să puncteze electoral momentul.

 533 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *