Daniel Buda: PNL Huedin, exemplu de eficiență politică și administrativă!

articol publicat în martie 21, 2020

Daniel Buda, preşedintele PNL Cluj, a anunţat vineri seară că a participat alături de colegii săi din PNL Cluj la ședința Biroului Politic Județean, pe care a desfășurat-o în orașul Huedin, administrație condusă de Mircea Moroșan, prim-vicepreședinte al PNL Cluj.

“Am discutat cu colegii mei despre activitățile curente și viitoare ale organizației și în special despre campania de informare și de strângere de semnături pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj, acțiune pe care am demarat-o la nivelul întregului județ și în cadrul căreia până în acest moment peste 25.000 de cetățeni au semnat inițiativa, precum și despre campania “PNL aduce Gazul românesc în casele românilor”. Am discutat de asemenea despre moțiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Dăncilă precum și despre prioritățile județului Cluj care se vor regăsi în amendamentele pe care parlamentarii organizației noastre le vor depune la legea bugetului de stat. Nu în ultimul rând, am discutat și o serie de măsuri organizatorice pe care le implementăm în perioada imediat următoare.

Îi mulțumesc și cu această ocazie domnului primar Mircea Moroșan pentru faptul că ne-a facilitat astăzi prezența în Huedin și îl felicit pentru că alături de consilierii locali, membrii BPL, organizațiile locale de tineret, femei, pensionari, fac din Huedin un exemplu de eficiență administrativă și politică!” a anunţat pe o reţea de socializare, europarlamentarul Daniel Buda.

 189 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *