Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bihor: Zeci de localităţi din zona Aleşd-Beiuş au rămas fără curent electric

Aproape 80 de localități din Bihor au rămas fără electricitate după ninsoarea de noaptea trecută, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, în jur de 30.000 de locuitori au fost afectați de aceste probleme. Cele mai mari probleme au fost înregistrate în zona Aleşd – Beiuş unde zeci de localităţi au rămas fără electricitate.

Astfel, luni la ora 11:30, erau înregistrate 6 linii de medie tensiune total afectate, 19 linii parțial afectate, 243 de posturi trafo nealimentate. De asemenea, sunt 79 de localități fără curent electric și 28.300 de locuitori afectați. 21 de echipe acționează pentru rezolvarea problemelor.

Ninsoarea abundentă a lăsat orașul Aleșd și câteva sate din jur fără electricitate câteva ore bune. Probleme în alimentarea cu energie electrică au fost și în localități de lângă orașul Beiuș, unde s-au rupt fire de curent.

În prezent situaţia a revenit la normal, după ce 30 de echipe ale Electrica au fost pe teren pentru remedierea defecțiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian