Bazinul de înot didactic din Nucet, prilej pentru lăudăroșenia PSD Bihor

articol publicat în decembrie 1, 2020

Dacă recent, printr-un comunicat de presă, Consiliul Județean Bihor a anunţat semnarea contractului pentru construcția bazinului  de înot didactic din Nucet, PSDiștii bihoreni nu s-au putut abține de la o baie mediatică.

Mai marii județului, în frunte cu Ioan Mang au prezentat investiția în valoare de 3,5 milioane de lei, plătită din banii Consiliului Judeţean Bihor,  termenul de execuție fiind de 12 luni, în timp ce termenul de garanție a fost stabilit la 36 de luni (executant fiind firma Costa VOC Impex SRL).

La invitația primarul PSD al Nucetului, Mircea Tuduce, PSDiștii bihoreni au venit în număr mare pentru a se lăuda cu o investiție a contribuabililor. Pe lângă primul servant al președintelui Liviu Dragnea din Bihor, obedientul Ioan Mang, au mai participat anonimul deputat PSD – Dumitru Gherman şi europarlamentarul Emilian Pavel, care cu siguranță nu va prinde un loc eligibil.

La eveniment au mai participat și directorul adjunct al ADR, Andrei Caciora care este și preşedintele TSD Bihor şi Leontin Ţîrle, trimis în judecată pentru luare de mită și tăinuire.

Mang a anunțat cu această ocazie că încă trei proiecte similare sunt în draft: „Mai sunt trei proiecte, la Ștei, Valea lui Mihai și Marghita. Sperăm, deci, ca în 2019 să avem 5 bazine în lucru și spre sfârșitul anului și celelalte două, de la Beiuș și Salonta. La Aleșd nu se va face, deoarece Primăria nu a găsit o locație. Vor dori altceva, în schimb. Mai sunt și alte idei la Agenția de Dezvoltare Durabilă”.

Update: 

În urma articolului, dl. Emilian Pavel a trimis Apuseni.Info următorul punct de vedere: „Apreciez ingrijorarea dumneavoastra pentru viitorul meu pe lista pentru alegerile EP, dar va rog sa ramaneti in limitele bunului simt. Investitia CJ Bihor este una importanta pentru zona. Inclusiv la Moneasa si Marisel ar putea fi benefica o astfel de investitie. O zi buna!”.

 519 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *