Șofer pe DN 76: De la Ştei la Vârfuri îmi ia o oră şi 20 de minute cu camionul, pe o distanţă de 30 de kilometri

articol publicat în martie 21, 2020

Digi 24 a realizat un reportaj cu mai mulți șoferi care tranzitau DN 76, un drum aproape nepracticabil în județele Arad și Bihor.

„Șoferii care circulă pe Drumul Național 76, cea mai lentă lucrare din istoria Bihorului, suferă acum nu doar din cauza stării dezastruoase a șoselei, ci și din cauza iernii. Pe lângă gropile care se cască pe porțiunea dintre Ștei și Vârfuri, oamenii se confruntă și cu ninsoarea căzută în ultimele zile. Din cauza vremii și a vitezei neadaptate condițiilor meteo, în ultima săptămână pe DN76 au avut loc trei accidente” arată cei de la Digi24.

Administrația județeană a dispus verificări suplimentare la firmele de dezăpezire ca să se asigure că drumurile din județ sunt curățate: „Au fost vizite la fața locului, s-au verificat bazele de către acești inspectori, în cursul dimineții, s-au verificat stocurile de sare, de nisip . Mașinile sunt pregătite, tot așa ca și inspectorii noștri să acționeze diseară sau chiar și în cursul nopții, respectiv s-a verificat și dacă aceste firme specializate, fiecare cu zona ei, are personalul suficient pentru a acționa în cursul după-amiezei, în cursul nopții”, a precizat Adrian Șimon, purtătorul de cuvânt al CJ Bihor.

 685 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *