Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Investiţie URIAȘĂ la Cupru Min Abrud! Tehnologie nouă pentru două linii de flotaţie!

articol publicat în martie 21, 2020

Compania minieră Cupru Min S.A. va cumpăra două linii de flotație, fiecare cu capacitatea de 315 de tone, prin licitație deschisă, în valoare de aproximativ ȘASE MILIOANE de EURO. În preț, ofertanții vor trebui să includă proiectarea, achiziția utilajelor, a lucrărilor de construcție și montaj, dar și punerea lor în funcțiune la Uzina de Preparare Dealul Piciorului din Lupșa.

”Ofertele vor fi depuse în limba română şi engleză, cu valabilitate de 90 zile de la deschidere. Deschiderea plicurilor va avea loc pe data de 05 martie 2019, ora 12:00 la sediul societăţii. Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Documentaţia de atribuire se poate obţine gratuit de la serviciul achiziţii, în baza unei solicitări scrise care va cuprinde toate datele de identificare fiscală şi de contact ale operatorului economic interesat, începând cu data de 07 ianuarie 2019. Documentaţia de atribuire se poate ridica personal, prin curier împuternicit sau poate fi transmisă prin email”, se arată într-un anunţ făcut public de societate.

Achiziția se va realiza din fonduri proprii și va fi una foarte importantă pentru menținerea în piață a uneia dintre puținele companii românești cu capital de stat, aflate pe profit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *