Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Ce au discutat PSDiștii la întâlnirea zonală a membrilor și simpatizanților din zona Beiuș?

PSDiștii bihoreni din zona Beiuș s-au întâlnit săptămâna trecută, alături de reprezentanți ai administrației locale, membrii PSD și binențeles directorii din deconcentrate.

„Evenimentul a fost deschis de gazdă, deputatul social-democrat Gheorghe Bogdan prezentand principalele realizări ale Guvernării PSD de la preluarea mandatului și până în prezent. De asemenea, deputatul Gheorghe Bogdan a făcut o scurtă trecere în revista a propriei activități parlamentare de pe parcursul anului 2018, subliniind principalele legi adoptate și care au un impact important în viața de zi cu zi a românilor: Legea pensiilor, Legea salarizării unitare, Legea muntelui, modificările aduse codurilor penale etc. Printre cei peste 200 de participanți la manifestare, s-au aflat și deputații Ioan Sorin Roman și Dumitru Gherman, care au vorbit, pe scurt, despre activitatea din Parlament. Președintele PSD Bihor, Ioan Mang, a subliniat în discursul sau, realizările conducerii Consiliului Judetean Bihor în 2018, precum și proiectele și planurile de viitor nu doar ale instituției din a cărei conducere face parte, ci și a organizației judetene PSD” a fost descris evenimentul social-democraților din Beiuș pe contul de youtube „copywriter Teodora Ivan”.

Pentru deputatul Ioan Sorin Roman pluralul la „scrutin” este „scrutinuri”  

Deputatul Ioan Sorin Roman a declarat: „Vreau să vă văd că priviți cu speranță anul 2019, care să nu vă închipuiți că va fi mai ușor decât anul 2018. Nu doar prin faptul că vom avea două scrutinuri electorale dar pe mai departe lupta va continua. Eu vreau să vă rog să aveți încredere în conducerea PSD, că cei de acolo fac ce este bine pentru țară, pentru popor”.

La rându-i, deputatul Dumitru Gherman a precizat: „De pe Valea Crișului Repede vă aduc un sincer La mulți ani! Este o guvernare bună, o guvernare social-democrată, din păcate ceea ce dumneavoastră și noi vedem pe sticlă se dorește a se denatura această guvernare”.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *