Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarul Florin Cazacu urecheat pe Facebook de un susținător al PSD

articol publicat în martie 21, 2020 Primarul municipiul Brad, Florin Cazacu, a fost urecheat pe Facebook de un susținător al PSD, fost coleg de-al său care l-a sprijinit în campania electorală. Ciuclan Cornelius Stefan este un susținător al ideilor social-democrate care în ultimii ani a fost mereu aproape de primarul Bradului.

Ce i-a scris Ciuclan lui Cazacu?

Domule Cazacu Florin vă invit pe strada săvești la o plimbare, nu intrați la baza sportivă de la stadion o țineți înainte și ajungeți pe strada săvești. 

Am fost alături de tine în toate bătăliile tale politice cu excepția unuia singură pe care ai și pierdut-o în rest ți-am stat alături în ciuda a tot ce ți-am sus, am crezut și cred că poți face dintr-un om un om mai bun spunându-i părea ta sinceră. Nici unul dintre cei care te gratulează cu apelativul ” domnule” primar nu au venit să-ți spun exact ceea ce gândesc. 

Poate mai ții minte discuțiile noastre despre drum, canalizare și apă despre cum și-au făcut sau nu treaba diriginții de șantier, toate le-am închis în momentul în care a început campania și știi că ți-am fost alături. 

Pentru cei care privesc de pe margine este mai simplu chiar hazliu, uite cum și-o fură unul de la Cazacu Florin , dar pentru mine care ți-am fost alături e mai greu să zâmbesc. Știi că nu am venit o dată la tine să îți cer ceva pentru mine cum au venit destui pe care pot să îi numesc, tot ce ți-am cerut vreo dată a fost pentru noi ca și comunitate.

Am plecat din PSD pentru a mă dedica profesiei contabile, am plecat dintre prieteni și mă gândeam că la un moment dat m-aș fi întors între prieteni.

În toți acești ani în care ți-am stat alături mi-ai devenit dator , dator pentru fiecare pas făcut pentru tine , iar acum a venit momentul să iți stingi datoria! Sunt doi inși necăjiți care terorizează de la miros la câini o comunitate, în cazul meu chiar și amenințări și pe care tu ca ”edil” trebuie să o soluționezi conform legii, conform normelor sanitar veterinare. și îndatoririlor pe care primăria municipiului Brad o are față de cetățeni și modul lor de trai!

Cazacu Florin te-am trata ca pe un prieten până la faza aceasta cu cei 2 ”ciobani” toate lucrurile spune între noi o să moară intre noi la fel cum moare și prietenia noastră! Mâine vei primi niște sesizări , înțeleg că ai nevoie de ele!” a explicat motivul supărării susținătorul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *