Carmen de la Sălciua după publicarea pozelor cu ea goală: Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Dumnezeu ne judecă pe toți!

articol publicat în septembrie 27, 2019

Prima reacție a artistei Carmen de la Sălciua după ce au apărut poze cu ea goală pușcă a fost una neașteptat de calmă și așezată, lăsând totuși să se înțeleagă că „operațiunea” vine din partea fostului partener, Culiță Sterp.

„Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, a declarat pentru WOWBIZ.ro Carmen de la Sălciua.

 

 527 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *