Captură de CANNABIS în BEIUȘ! Doi tineri din Beiuș au fost reținuți!

articol publicat în martie 21, 2020

Doi tineri puţin trecuţi de 20 de ani, din Beiuş, au intrat pe mâinile procurorilor D.I.I.C.O.T. şi ale poliţiştilor de la Crimă Organizată, după ce asupra lor s-a găsit un sfert de kilogram de cannabis.

Procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea efectuează cercetări faţă de cei suspecţi, pentru comiterea de către aceştia a infracţiunilor de trafic de droguri de risc în formă continuată – prevăzute de art. 2 alin. 1 din L 143/2000 (republicată) cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod Penal şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc, în formă continuată.

Procurorii D.I.I.C.O.T. orădeni au transmis că miercuri după-amiază, în jurul orei 16:30, după ce suspecţii au preluat în Beiuş un colet trimis din Spania de o altă persoană, în care se afla cantitatea de circa 232 grame brut de canabis, coletul fiind preluat de la şoferul unei societăţi de coletărie, au fost prinşi de lucrătorii de poliţie delegaţi în acest sens de procuror.

Procurorii au aflat că tinerii sunt consumatori de canabis şi, ca să aibă iarbă să se drogheze, au apelat la o cunoştinţă din Spania pentru a le furniza astfel de droguri. Procurorii susţin că în afara coletului amintit mai sus, suspecţii au mai recepţionat un colet identic la începutul lunii septembrie 2018, drogurile din acel colet fiind deţinute în vederea consumului mai apoi de suspecţi şi consumate ulterior de aceştia şi de alte persoane din anturajul lor, în perioada septembrie 2018 – ianuarie 2019.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează acum să fie cercetaţi în continuare sub control judiciar.

 320 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *