Un deputat cere: Este imperios necesar un parc industrial în Huedin!

articol publicat în martie 21, 2020

Deputatul Horia Nasra a declarat de curând că construcția de noi parcuri industriale și spre alte localități din județul Cluj, în zona Huedin și zona Gherla-Dej, este imperios necesară!

„Astfel de platforme contribuie la crearea de noi locuri de muncă, cresc calitatea vieții clujenilor și facilitează alte oportunităţi economice pentru dezvoltarea judeţului.

În acest moment construcția parcurilor industriale TETAROM IV și TETAROM V este doar pe hârtie, chiar dacă Alin Tișe a promis în campania electorală construcția acestora.

Consiliul Județean Cluj poate susține construcția parcurilor industriale, însă în ultimii trei ani scandalurile au ținut loc activității administrative. La fel de adevărat este faptul că vorbăria nu poate ține loc faptelor la infinit și cineva trebuie să ne explice de ce încă nu există parc industrial în Câmpia Turzii, care poate însemna revigorarea comunităţii din punct de vedere economic și de ce TETAROM V nu fost finalizat.

Cu siguranță că județul prin Consiliul Județean Cluj poate susține construcția de noi parcuri industriale care pot dezvolta zonele Huedin și Dej-Gherla” a declarat deputatul.

 203 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *