Un incendiu a cuprins fabrica de mobilă Evila din Beiuș

articol publicat în martie 21, 2020

Miercuri dimineața, un incendiu a cuprins fabrica de mobilă Evila din Beiuș.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana”, incendiul a fost anunţat la numărul unic 112, la ora 7.40. Patru echipaje de pompieri s-au deplasat de urgenţă, cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă.

“În urma executării recunoaşterii, forţele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă şi fum dens, la una din cele patru hale ale fabricii, în care era amenajată Secţia de pulverizat şi lăcuit, existând un risc ridicat de extindere a flăcărilor la celelalte trei hale din incinta clădirii”, se arată în comunicat.

Potrivit ISU „Crișana” Bihor, cauza probabilă a incendiului, care a fost lichidat în aproximativ două ore, o reprezintă un scurtcircuit determinat de un cablu electric defect: „Ca urmare a producerii evenimentului, au ars instalația de pulverizat lac, cu echipamentul aferent și două pompe de pulverizare. Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a a explicat maiorul ISU „Crișana” Bihor, Camelia Roșca.

 531 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *