Toaleta publică de lux din Huedin, de 120.000 de euro, inundată în urma ploilor1

articol publicat în martie 21, 2020

WC-ul public din oraşul Huedin, judeţul Cluj, care a costat 120.000 de euro şi a fost deschis la începutul lunii mai, a fost inundat în urma ploilor din ultima perioadă, infiltraţii de apă fiind constatate de utilizatori la tavan, dar şi la nivelul pardoselii, unde s-au format bălţi.

“Oameni buni! Nu au trecut nici măcar două săptămâni de la inaugurarea WC-ului public în valoare de 120.000 de euro şi la PRIMA PLOAIE ESTE DEJA INUNDAT!

WC-ul de LUX INUNDAT, într-un oraş care nu este racordat la gaz, într-un oraş în care locurile de muncă bine plătite sunt aproape inexistente şi multe drumuri sunt ciuruite de gropi, este o bătaie de joc la adresa contribuabililor.

Primarul Huedinului trebuie să ofere explicaţii concrete şi scuze publice, pentru că de o demisie de onoare nu cred că poate fi vorba. Nu are bărbăţia să o facă” a anunţat inundaţia deputatul Horia Nasra.

Pe de altă parte, primarul oraşului Huedin, Mircea Moroşan, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că investiţia nu a fost recepţionată încă şi că problemele vor fi remediate.

„WC-ul public din Huedin nu a fost recepţionat încă, nu a avut loc recepţia finală, l-am deschis doar pentru evenimentul <Produs de Cluj>, care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltraţiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepţia finală, va veni şi constructorul din Bihor”, a spus Moroşan.

Cum arată WC-ul?

 

 249 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *