Dorine, TREZEȘTE-TE! Nu vei fi deputat Pro România

articol publicat în mai 30, 2019

Cu multă fală, ex. prefectul și ex. președintele Consiliului Județean Hunedoara (funcții pe care nu le-a obținut printr-o candidatură uninominală) fostul președinte al PDL, Dorin Gligor, s-a lăudat pe facebook, dis de dimineață, cu scorul obținut de Pro România în Hunedoara: „Dragi prieteni, Urnele au vorbit, o mare parte dintre dumneavoastră, cei care cititiți acest mesaj, v-ați exprimat. Vă mulțumesc!  A fost un vot cu o semnificație extraordinară, în special prin numărul celor care și-au exercitat acest drept. 7,54% dintre dumneavoastră au ales Pro România. Vă mulțumesc pentru încredere! Este un procent bun pentru o construcție politică nouă.  Este un procent care ne îndeamnă să muncim în continuare și să facem o politică a hunedorenilor, o politică pentru hunedoreni. Acesta este drumul pe care vom merge în continuare. Fiți alături de noi!”.

Dorine dragă, matale ai fost la PDL, adică la populari, la dreapta, și cei din PSD, sub Victor Ponta președinte, te-au bătut politic măr, fie că vorbim de Florin Cazacu sau Laurențiu Nistor. Dorine dragă, oricât ți-ai dori tu să ajungi deputat, tot nu vei reuși, pentru că chiar și în condițiile în care acest partid de buzunar repetă scorul de duminică, șansele tale sunt minime fie vorba între noi, matale nu vei prinde loc eligibl. Va prinde Marica sau alți doritori.

Întrebarea multora dintre cunoscuții tăi este totuși următoare: Amice, ai fost în „n” partide și nu ai câștiga nicio luptă politică de anvergură. Crezi că votul de duminică a fost pentru oameni politici ca tine?! Nu mai degrabă a fost un vot împotriva PSD dar și a unor politicieni ai anilor 2000 care acum încearcă să se fardeze prin partide politice noi, ALDE și Pro Românie de exemplu?

Dorine, hunedorenii nu-s proști! Dorine, timpul tău trece…

 220 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *