Un poliţist local din Mănăstireni “premiat” cu un dosar penal! Vezi de ce!

articol publicat în iunie 13, 2019 Un poliţist local din Mănăstireni a fost “premiat”, miercuri, cu un dosar penal după ce a fost prins pe drumurile publice în timp ce conducea, posibil, sub influența alcoolului, refuzând să-i fie recoltate probe de sânge.

Pentru că poliţistul local emana halenă alcoolică, agenții de la rutieră l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul a fost pozitiv pe aparat, alcoolemia rezultată fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Alcoolemia rezultată este la limita dintre infracțiune și contravenție.

„Azi, în jurul orelor 16:20, polițiștii Compartimentului Rutier Huedin au depistat în trafic un bărbat de 55 de ani, din comuna Mănăstireni, județul Cluj, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 103L, în afara localității Râșca, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat pentru INFO Huedin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Bianca Crișan.

 318 vizualizări

1 thought on “Un poliţist local din Mănăstireni “premiat” cu un dosar penal! Vezi de ce!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *