Adrian Jișa: Domnule Daniel Buda, dumnevoastră vă bateți joc de 4 comune!

articol publicat în iunie 16, 2019

Europarlamentarul Daniel Buda, președinte al PNL Cluj, a fost tras de urechi, pe bună dreptate, de tânărul consilier local Adrian Jișa, care l-a anunțat că degeaba critică Guvernul Dăncilă, o critică de altfel corectă, dacă nu este capabil să susțină asfaltarea drumului județean care leagă Cluj-Napoca de principala zonă turistică a județului Cluj, Băișoara.

Nu mai este un secret că DJ 107 M Luna de Sus – Săvădisla – Băișoara – Iara este coșmarul șoferilor clujeni, un drum care tranzitează localități conduse de primari liberali. Practic primarii liberali și președintele PNL Cluj, Daniel Buda, nu reușesc să-l determine pe Alin Tișe, liberalul care conduce Consiliul Județean Cluj, să modernizeze drumul.

„Nu domnule Daniel Buda, dumnevoastră vă bateți joc de 4 comune,#Săvădisla#Băișoara#Iara#Valea_Ierii, inclusiv încă de câteva mii de turiști care vizitează Stațiunea Muntele Băișorii.

Nu sunteți capabili sa gestionați/administrați 20 de km de drum județean spre cea mai importantă destinație a județului Cluj dar aveți “soluții pentru țară” #astaînseamnăbătaiedejoc l-a urecheat tânărul Jișa pe liderul PNL Cluj.

 247 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *