O femeie din Huedin a fost prinsă după ce a furat dintr-un magazin din Vadu Moților

articol publicat în martie 21, 2020

Poliţiştii din Câmpeni au recuperat bunurile sustrase dintr-un magazin din Vadu Moţilor de către persoane care se îndreptau, cu un autoturism, spre judeţul Cluj. O femeie, ocupantă a autoturismului, le-a spus poliţiştilor că ea a furat şi că celelalte persoane nu ştiau de fapta sa.

La data de 26 iunie 2019, în jurul orei 20.30, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au fost sesizaţi de către angajata unei societăţi comerciale din Vadu Moţilor, cu privire la faptul că din magazin au dispărut mai multe produse alimentare şi industriale, în valoare de 300 de lei, după ce acesta a fost vizitat de 4 persoane.

Cu ajutorul indiciilor oferite de reclamantă, poliţiştii au identificat şi oprit, în trafic, pe DN 1 R – Horea, un autoturism în care se aflau 4 persoane, două femei şi doi bărbaţi, din Huedin, Judeţul Cluj.

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii au găsit bunurile sustrase din magazin, în legătură cu care, una dintre femeile din autoturism, în vârstă de 31 de ani, a recunoscut că le-a furat, faptă despre care a spus că ceilalţi ocupanţi ai autoturismului nu ar fi avut cunoştinţă.

Pe numele ei a fost întocmit dosar penal, pentru furt, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale precum şi cu privire la aspectele privind eventuale fapte de complicitate la furt săvârşite de celelalte persoane.

 236 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *