Revoltă în Poieni: Ne credeți proști domnule primar Boca!?

articol publicat în iunie 30, 2019

Sătui de promisiunile unui edil, locuitorii comunei Poieni au explodat pe o reţea de socializare şi au postat un videoclip în care reclamă lipsa unei canalizări adecvate în localitate.

“A fost destul! Efectiv îi bătaie de joc! Nu sunteți în stare să terminați lucrările începute, domnule primar Boca Gheorghe Constantin, și aveți nesimțirea să discutați despre gaz în comună? Ne credeți proști!? Din 2010 până în prezent, nu ați fost în stare sa duceți la bun sfârșit un proiect al foștilor primari, cheltuind peste 30.000.000.000 lei vechi (dacă ați pierdut firul zerourilor sunt 30 de miliarde!!!), pentru canalizarea din localitatea Poieni. Cum v-ați simți domnule primar să băltească pișatul și căcatul în curtea dumneavoastră și să nu puteți deschide geamul din cauza mirosului și a țânțarilor?” au postat cei din Poieni, pe un grup de socializare.

De curând, primarul Boca a mai fost acuzat de o publicaţie online, InfoCluj.eu, că ar fi fost surprins la braconaj iar că Poliția din Huedin ar fi mușamalizat cazul.

 2,256 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *