Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

34 de cupluri din Bistra, care au sărbătorit Nunta de Argint în 2019, au fost premiate de primarul Traian Gligor !

articol publicat în august 4, 2019

34 de cupluri din comuna Bistra care au sărbătorit Nunta de Argint în 2019, au fost premiate de Traian Gligor, primarul comunei Bistra.

„Fiecare căsnicie care trece testul timpului merită să fie celebrată. Să împlineşti 25 de ani de căsnicie, un sfert de veac împreună, eu cred că este un moment important în viaţa cuplului. Cei doi au trecut peste toate greutăţile, şi-au consolidat relaţia care a devenit puternică la fel ca argintul. Nunta de argint este un moment important în viaţa unui cuplu şi un moment important ca cei doi soţi să îşi reîmprospăteze relaţia, să îşi amintească de clipa în care şi-au unit destinele, să se bucure de copii, de familie, de tot ceea ce le-a dăruit viaţa. Stabilitatea în căsnicie este foarte importantă.

Sper ca pe viitor să le pot oferi acestor oameni minunaţi mai mult decât o diplomă. Le transmit respectul meu şi le doresc să sărbătorească  împreună şi Nunta de aur”, afirmă primarul comunei Bistra, Traian Gligor.

Certificatele aniversare au fost emise cu data de 15 mai 2019, dată la care se sărbătoreşte oficial Ziua Internaţională a Familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *