Un tânăr din Gilău a murit, sâmbătă dimineața, în urma unui accident rutier la Căpușu Mare

articol publicat în august 4, 2019 Un tânăr de 32 de ani a murit, sâmbătă dimineața, în accident rutier pe DN1 Cluj-Napoca – Huedin, la Căpușu Mare. A fost găsit fără viață între fiarele contorsionate ale unui autoturism, după impact cu un TIR.

Mașina în care se afla a rămas în mijlocul drumului după accident, iar celelalte două autovehicule implicate, un TIR și un SUV, au ajuns în curtea unei firme.

Potrivit ISU Cluj, accidentul s-a petrecut în jurul orei 9.10. Bărbatul a decedat în urma leziunilor suferite, medicii sosiți de urgență la fața locului declarând pe loc decesul acestuia. Pompierii au acționat pentru scoaterea trupului din autoturism și pentru asigurarea măsurilor de siguranță, ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate.

La fața locului, pompierii au găsit un TIR și alt autoturism, ieșite în afara șoselei, în curtea unui operator economic.

Bărbatul care și-a pierdut viața era din comuna Gilău, iar din primele date cauza producerii accidentului este pătrunderea pe contrasens a autoturismului.

 

 261 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *