Un pedofil în vârstă de 80 de ani din Buceş ar fi abuzat o fetiță de șase ani

articol publicat în martie 21, 2020

Un bărbat de 80 de ani din Buceş, judeţul Hunedoara, este cercetat de poliţişti după ce aceştia au aflat că bătrânul ar fi abuzat sexual o fetiţă de şase ani în timp ce părinţii acesteia se aflau la muncă în agricultură.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, fapta s-ar fi petrecut în 28 iulie, însă fetiţa nu a spus nimic părinţilor ei.

”Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii  unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceş. Din primele cercetări, se pare că fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2019 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani (însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată)”, transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Bărbatul ar fi profitat că fetiţa se afla la domiciliul său, în timp ce părinţii acesteia prestau activităţi agricole.

În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuala fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Având în vedere că pedofilul a fost descoperit în urma unei autosesizări din oficiu, Jos Pălăria în faţa poliţiştilor biroului Investigaţii Criminale Brad!

 358 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *