Razie de amploare a poliţiei la Huedin, Mărişel, Beliş, Negreni şi Izvorul Crişului!

articol publicat în martie 21, 2020 Polițiștii clujeni au desfășurat, miercuri, o serie de acțiuni de amploare pe raza orașului Huedin, dar și pe raza comunelor Mărişel, Beliş, Negreni şi Izvorul Crişului!

”La data de 11 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin în colaborare cu poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au organizat şi desfăşurat o acţiune de menţinere a unui climat de siguranţă civică pe raza comunelor Mărişel, Beliş, Negreni şi Izvorul Crişului. Acţiunea a avut ca scop prevenirea fenomenului infracţional dar şi prevenirea accidentelor rutiere

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste 100 de persoane şi au fost controlate 38 de vehicule. Abaterile de la legislaţia în vigoare au impus aplicarea a 48 de sancţiuni contravenţionale, 33 dintre acestea pentru încălcări ale legislaţiei rutiere. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 2 permise de conducere, 6 certificate de înmatriculare şi 2 seturi de plăcuţe de înmatriculare. 5 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru încălcări ale legislaţiei privind comerţul stradal autorizat (Legea 12/1990), iar 9 pentru încălcări ale legislaţiei silvice, conform Legii 171/2010″ informează IPJ Cluj.

 273 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *