Horia Nasra: Să lămurim nişte aspecte! “Raiul Şmecherilor” de pe Tarniţa are câteva explicaţii!

articol publicat în septembrie 14, 2019 Deputatul Horia Nasra continuă războiul cu şmecherii de pe Tarniţa, ieri seară, pe o reţea de socializare, anunţând că “Raiul Şmecherilor” de pe Tarniţa are câteva explicaţii.

“Garda de Mediu – Două controale în ultimii ani, în 2015 şi 2018… ZERO AMENZI ! Sunt curios care vor fi discuţiile după ce oficial se va confirma ce am aflat pe surse, calitatea apei din Tarniţa s-a deteriorat extrem de mult! Va fi o surpriză neplăcută! Vrem ca răspunsurile din partea conducerii Gărzii de Mediu să fie publice!

Niciun aviz de gospodărirea apelor eliberat de Administraţia Bazinală de Apă Someş-Tisa! Oare cei de la Căpitănia Dej ce ne pot spune în această speţă ?! Pe lac şmecherii navighează fără veste de salvare şi….. ATENŢIE, MULŢI FĂRĂ PERMISE! Personal cred că cei din Căpitănia Dej ori dorm ori sunt complici la aceste nereguli. Există mai multe construcţii în zonă (şi aici nu mă refer la cabane) care pornesc din drumul judeţean, celebrul DJ 107 P. Cei de la Consiliul Judeţean Cluj să verifice distanţa de la axul drumului.. Îi atenţionezi pe şmecherii din raiul Tarniţa, să nu mai ameninţe ziariștii, aşa cum deja au făcut-o în urmă cu câteva zile, cu un jurnalist local!

Vreau ca Tarniţa să fie o zonă turistică de excepţie şi să protejăm natura, însă pentru aceasta trebuie să respectăm legea şi să creăm reguli clare. În acest sens aştept regulamentul de navigaţie, pe acumularea Tarniţa, de la administratorul lacului, Sucursala Hidroelectrica Cluj” a postat Nasra.

 192 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *