Un bărbat din Vața de Jos a fost amendat pentru că a achiziţionat lemne fără documente legale!

articol publicat în martie 21, 2020

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Vața de Jos, s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei, și a rămas fără lemnele pe care le achiziționase fără documente legale. Bărbatul a fost depistat, în cursul zilei de miercuri, de polițiștii Biroului Combaterea Delictelor Silvice şi reprezentanţii Gărzii Forestiere Timișoara, care au efectuat o acțiune vizând prevenirea și combaterea tăierilor ilegale, a transportului și a comercializării materialului lemnos de către diferite persoane fizice și juridice, de pe raza municipiului Brad și a localităților învecinate.

„Cu ocazia verificărilor, pe raza comunei Vața de Jos, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Vața de Jos, care a achiziționat 9,82 mc de lemn de foc fasonat în metri steri, din speciile fag și gorun, fără documente de proveniență legală”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisar Bogdan Nițu.

În cauză, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a bărbatului cu amendă în valoare de 2.000 lei și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos.

 148 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *