Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Șantierul conductei de transport gaze naturale Brad-Mintia a ajuns aproape de limita cu comuna Luncoi

articol publicat în martie 21, 2020 Primarul Bradului, Florin Cazacu, a anunţat în această seară că şantierul conductei de transport gaze naturale Brad -Mintia a ajuns aproape de limita cu comuna Luncoi.

„Șantierul conductei de transport gaze naturale Brad -Mintia a ajuns aproape de limita cu comuna Luncoi. Urmează joncțiunea cu lucrările de pe raza comunei Luncoi si speram ca lucrările să intre cat mai repede pe raza comunei Vălisoara.

Sper ca cetățenii să manifeste intelegere fata de constructori, în ceea ce privește disconfortul creat pe șantier, să ofere sprijin pentru derularea acestui proiect major pentru toată zona Brad si comunele străbătute de magistrală !

În urma discuțiilor purtate cu executanții lucrărilor, acolo unde sunt semnalate de catre proprietari, nemultumiri legate de starea culoarului de lucru, se va interveni pentru soluționarea tuturor problemelor. Felicitări constructorilor pentru calitatea lucrărilor executate până acum și spor la lucru în continuare” a anunţat Cazacu, unul dintre principalii susţinători ai proiectului în ultimii zece ani, pe o reţea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *