Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Let’s Do It, România a ajuns și în Brad: Mii de gunoaie colectate din localitate!

Voluntarii campaniei s-au mobilizat pentru a aduna gunoaiele din mai multe zone ale judeţului, însă în Brad, la acțiune, au participat cei mai mulți voluntari.

În județul Hunedoara s-au stabilit 29 de puncte de întâlnire și înregistrare voluntari și la Brad, prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, a participat, alături de voluntarii din muncipiu.

„Felicitări tuturor celor care au participat astăzi la acțiunea de ecologizare organizată la nivel național și coordonată la nivel local de către Primăria municipiului Brad. Un mediu curat este o necesitate pentru sănătatea noastră a tuturor și pentru viitorul copiilor noștri. Cei peste 220 de participanți la această acțiune, prin gestul lor fac un apel la toți cetățenii să manifeste grija fata de mediul înconjurător prin păstrarea curățeniei și evitarea poluării orașului în care trăim” a comentat evenimentul, primarul orașului Brad, Florin Cazacu.

Let’s Do It, România este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicaţi în 7 ani de activitate.

SURSĂ FOTO – CLICK AICI!

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *