1 milion lei pentru proiectarea și demararea lucrărilor de execuție a Complexului Sportiv „Pădurea Neagră”

articol publicat în septembrie 28, 2019

Membrii Adunării Generale a Asociaților Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor au votat, în unanimitate, o hotărâre privind majorarea cotizației Consiliului Județean Bihor cu suma de 1 milion lei, pentru proiectarea și demararea lucrărilor de execuție a Complexului Sportiv „Pădurea Neagră” din Aleşd.

„Sâmbătă (nr. astăzi), când va avea loc ședința ordinară a Consiliului Județean Bihor. În cadrul acesteia, va fi supus votului consilierilor un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului pe anul 2019, astfel încât să cuprindem, printre altele, alocarea fondurilor necesare proiectării și începerii construcției la acest Complex Sportiv din Aleșd”, a anunţat președintele Consiliului Judeţean Bihor, Pásztor Sándor.

Complex sportiv din Pădurea Neagră va cuprinde un teren de sport multifuncțional cu dimensiunea de 20 x 40 metri pentru minifotbal, baschet, tenis, handbal și un teren cu dimensiunea de 60 x 90 metri. De asemenea, în cadrul complexului va funcționa o pensiune în regim parter+etaj+mansardă (P+E+M).

La parter vor fi amenajate o cameră de cazare pentru persoane cu dizabilități, spații tehnice, bucătărie, sufragerie, recepție, iar la etaj și mansardă vor funcționa 21 camere cu 2, respectiv 3 paturi și grupuri sanitare proprii.

 273 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *