Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Polițiștii din Abrud au recuperat mai multe bunuri furate de un tânăr din Baia de Arieș

Polițiștii din Abrud au recuperat mai multe bunuri furate de un tânăr din Baia de Arieș, sustrase în perioada 5 august – 22 septembrie 2019,  din anexe ale locuințelor unor cetățeni din comuna Roșia Montană, Bucium și Vidra.

„La data de 2 octombrie 2019, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale și Compartimentului Criminalistic din cadrul Poliției Orașului Abrud au identificat și recuperat un ferăstrău mecanic, o mașină de găurit, o autofiletantă și un flex, care ar fi fost sustrase de un tânăr de 27 de ani, din Baia de Arieș. Prin identificarea acestor bunuri și predarea lor către părțile vătămate, recuperarea prejudiciului s-a ridicat la un procent de 99%.

Totodată, la data de 26 septembrie 2019, polițiștii au efectuat o percheziţie la domiciliul tânărului din Baia de Arieș, ocazie cu care au fost găsite și ridicate trei motoferăstraie, un fierăstrău pendular, o autofiletantă și o mașină rotopercutantă. O  altă percheziție a fost efectuată la data de 1 octombrie, la domiciliul unui bărbat din localitatea Ciuruleasa, unde a fost găsit un alt motoferăstrău. Se pare că bunul a fost sustras de tânărul din Baia de Arieș și vândut ulterior bărbatului din Ciuruleasa printr-un intermediar. Prejudiciul total a fost estimat la 7.500 de lei și a fost recuperat aproape integral” arată cei de la IPJ Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian